Strona główna

Jadłospis


 MENU 16-20.10.2017
 

  PONIEDZIAŁEK

ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ,CHLEB

RYŻ Z TRUSKAWKAMI I ŚMIETANĄ, HERBATA

 (ZAWIERA ALEERGENY: MĄKA PSZENNA, JAJA, POCHODNE MLEKA)
 

WTOREK

ZUPA RYŻOWA, BUŁKA KAJZERKA

WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ ,ZIEMNIAKI,

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, HERBATA

(ZAWIERA ALEERGENY :SELER , MĄKA PSZENNA, JAJA,  POCHODNE MLEKA )

ŚRODA

ZUPA ZIEMNIACZANA,CHLEB

SPAGHETTI Z MIĘSEM, HERBATA

(ZAWIERA ALEERGENY: SELER, MĄKA PSZENNA, JAJA, POCHODNE MLEKA)

  
CZWARTEK

ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB

GULASZ WIEPRZOWY, KLUSKI ŚLĄSKIE,

SURÓWKA Z MARCHEWKI, KOMPOT

(ZAWIERA ALERGENY: SELER, POCHODNE MLEKA, JAJA , MĄKA PSZENNA)

 PIĄTEK

ZUPA PIECZARKOWA, BUŁKA Z ZIARNAMI

PIEROGI „RUSKIE”,HERBATA

(ZAWIERA ALERGENY:  SELER, MĄKA PSZENNA, JAJA, POCHODNE MLEKA)

  

  MENU 23-27.10.2017

 
PONIEDZIAŁEK

KRUPNIK, CHLEB

PYZY Z MIĘSEM W SOSIE POMIDOROWYM, HERBATA

(ZAWIERA ALEERGENY: SELER, MĄKA PSZENNA, JAJA, POCHODNE MLEKA)

 

WTOREK

ROSÓŁ DROBIOWO-WOŁOWY Z MAKARONEM
PULPEYTY Z INDYKA W SOSIE ŚMIETANOWYM, KASZA JĘCZMIENNA,
 SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY, KOMPOT     

(ZAWIERA ALEERGENY: SELER, MĄKA PSZENNA, JAJA, POCHODNE MLEKA )
 

 ŚRODA

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY Z JAJKIEM, CHLEB

MAKARON ZE SZPINAKIEM I KURCZAKIEM, HERBATA OWOCOWA

(ZAWIERA ALEERGENY: MĄKA PSZENNA, JAJA, POCHODNE MLEKA)

 

 CZWARTEK

ZUPA FASOLOWA, BUŁKA Z ZIARNAMI

GOŁABKI Z MIĘSEM Z SOSEM PIECZARKOWYM, HERBATA 

(ZAWIERA ALERGENY: SELER, POCHODNE MLEKA, JAJA, MĄKA PSZENNA, )

 

PIĄTEK

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB

KOTLETY RYBNE Z MIRUNY, ZIEMNIAKI,

MARCHEWKA NA CIEPŁO,HERBATA

 (ZAWIERA ALERGENY: RYBA, MĄKA PSZENNA, JAJA, POCHODNE MLEKA)

 

                SMACZNEGO !